Tuesday, September 24, 2013

Saranghae la sangat....

Lately ni setelah memiliki tab untuk kali ketiga (rajin bebenor la abah dia membeli tab ye)...anak aku dah bertukar jadi k-pop.

Anak yang mana ni? Yang mana lagi? Aisy la..Amni tu tak pandai lagi nak k-pop k-pop ni..dia joget litle land litle land dia je..

Masuk balik cerita Aisy ni..ada satu video lagu Saranghae kumpulan Princess dari Korea yang anak aku ni hari2 dok hafal step tarian dia ngan lagu dia. Lagu tak berapa hafal lagi tapi step menari dah ada.

Siapa yang tunjuk ajar? Siapa lagi kalau bukan C. Su & C.De dia. Dua tu lah guru tari dia sampai dia dah dapat sikit2 step. Jom layan Aisy menari ala2 k-pop.

(Sila abaikan segala backdrop yang bersepah tu sebab itu lah rumah aku. Sorry kualiti gambar kurang memuaskan)

video

1 comment: