Tuesday, July 30, 2013

Homestay : Kg RTP Lembah Klau, Raub.


Ni saje tolong promote homestay yang diusahakan oleh adik dan mak aku yang terletak di sebelah je rumah mak aku.

Kalau sape-sape yang nak attend kenduri area Lembah Klau atau kawasan sekitarnya, nak cari tempat penginapan yang tak la bertaraf hotel lima bintang tapi agak selesa la sebab semuanya dalam kondisi yang baru, boleh rujuk iklan yang adik aku buat kat fb dia. - search nama dia (Norhusmaiza)

Homestay ni ada 4 pintu je maknanya empat buah bilik je. Bukan homestay yang ada semua kelengkapan memasak dan membasuh tu, cuma sekadar tempat tidur, tempat mandi dan beristirehat je. Buat masa ni juga televisyen pun tak dimasukkan lagi, masih kekurangan sumber modal. Nanti dah jalan bisnes ni, kita up la lagi service yang ada.

Ok..bab heater & iron tu, kalau nak boleh mintak waktu nak buat tempahan tu coz dalam bilik tu tak provide sebab tak de tempat nak letak barang-barang tu semua. Kalau nak service breakfast ke, lunch or dinner ke, bila nak tempah tanya terus ok. Oh..lupa nak inform..freezer pun tak de ye..bilik kosong je.

Jom..check out details bilik yang ada:-

Bilik Homestay untuk disewa

Bilik yang luas & selesa, sesuai untuk penginapan sekeluarga sekiranya datang bertandang ke RTP Lembah Klau untuk majlis-majlis tertentu

Terdapat 4 jenis bilik

1)Bilik AMSYAR- RM 80/malam (20 kaki x 12 kaki)
-mempunyai bilik air/shower/tandas
-kipas syiling
-katil bujang-2 unit
-ruang yang sangat luas, sesuai untuk 8-10 orang sekiranya bawa tilam/toto sendiri

2)Bilik AISY - RM 60/malam (15 kaki x 12 kaki)
-mempunyai bilik air/shower/tandas
-kipas syiling
-katil queen-1 unit
-ruang yang sangat luas, sesuai untuk 2-4 orang sekiranya bawa tilam/toto sendiri

3)Bilik AMNI - RM 60/malam (15 kaki x 12 kaki)
-mempunyai bilik air/shower/tandas
-kipas syiling
-katil bujang-2 unit
-ruang yang sangat luas, sesuai untuk 2-4 orang sekiranya bawa tilam/toto sendiri

4)Bilik AULIA'- RM 80/malam (20 kaki x 12 kaki)
-mempunyai bilik air/shower/tandas
-kipas syiling
-katil bujang-2 unit
-ruang yang sangat luas, sesuai untuk 8-10 orang sekiranya bawa tilam/toto sendiri


SILA HUBUNGI MAIZA UNTUK TEMPAHAN
017-9037842/013-3575901

TEMPAHAN DIBUKA DARI 29-07-2013

hehehe..nama Aisy & Amni pun ada tau..saje Che Su dia letak nama kesukaan dia..Naqib, jangan jeles tau sebab Che Su tak letak nama Naqib sebab daddy Naqib yang tak nak letak nama Amsyar hari tu. Nak jugak letak nama sama daddy.

Jom check gambar yang ada lak...


Ruang hadapan homestay



Gambar pintu hadapan bilik



Bilik yang ada katil single


Bilik yang ada katil queen


4 comments:

  1. Replies
    1. Boleh je..tapi kena contact maiza ye..

      Delete
  2. Freezer masih takde ke? Emm..meja n socket?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Freezer masih belum ada. Tapi meja dan tv sudah disediakan. Socket saya rasa sememangnya sudah disediakan. Tapi kalau nak guna banyak, just request mintak extension plug bila ambik kunci ye

      Delete